46414970_2117572298273084_1794659587941466112_n.jpg

Le Beaujolais Nouveau est arrivé! (næsten…)

Hvert år, den tredje torsdag i november, frigives årets gamayhøst fra Beaujolais.

Det markerer vi selvfølgelig på Kok & Vin.

Vi inviterer endnu engang indenfor til en aften med fransk landkøkken, højt humør og al den Beaujolais I kan drikke.

Torsdag den 21. november 2018 kl. 18.00

Aftenens program:

Velkomst med tørrede pølser, oliven & et glas Communard

-     Saltede kammuslinger med syrnet fløde, rødvinseddike, kirsebær & rødbede

-     Pot au Feu! Braiseret oksetykkam med andepølser, kraftig bouillon & kartoffelpuré

-     Brie de Meaux med trøffel, honning & knækbrød

-     Kaffe/Te med mørk chokolademousse & cannelés

 

Pris pr. kuvert inklusiv Beaujolais Nouveau ad libitum      650 kroner

 

Bordbestilling er et must og sker via restauranten, www.kokogvin.dk eller på telefon: 3169 0106