Le Beaujolais Nouveau est arrivé! (næsten…)

Hvert år, den tredje torsdag i november, frigives årets gamayhøst fra Beaujolais.

Det markerer vi selvfølgelig på Kok & Vin.

Vi inviterer indenfor til en aften med fransk landkøkken, højt humør og al den Beaujolais I kan drikke.

Torsdag den 16. november 2017 kl. 18.00

 

Aftenens program:

-        Velkomst med tørrede pølser, oliven & et glas Communard

-        Brandade af letrøget torsk med syltet fennikel, olivenolie & muslingesauce

-        Kok & Vins ”Cassoulet” med små andepølser, confiteret grisenakke, hestebønner & baconbouillon

-        Lagret Comté med maltbrød & kompot af tørrede abrikoser

-        Café Gourmand

 

Pris pr. kuvert inklusiv Beaujolais Nouveau ad libitum                   600 kroner

 

Bordbestilling er et must og sker via restauranten, www.kokogvin.dk eller på telefon: 3169 0106