julebillede.jpg

På Kok & Vin starter julen allerede
mandag den 6. november

Vores lokaler danner de perfekte rammer om en intim firmajulefrokost, familiearrangement eller middag i gode venners lag.

 

Julens menuer:

3 retters ”Tavlemenu”

Saltet torsk med inspiration fra Asien. Syltede rodfrugter, soja & citrusfrugter

Sprødstegt and med portvinsgastrique, grønkål, kastanjer & kartoffelpuré

Kirsebæris med syltede bær, nougat, chokoladebrownies & grødris

3 retter 300 kroner

3 retter med vine 500 kroner

3 retter med vine, bobler og snacks samt kaffe med Petits Fours 600 kroner

 

Menu Classique

Letrøget laks ”Imperiale” med æggehvidemayo, agurk, ørredrogn & pillede rejer

Peberbouef af oksemørbrad med Pommes Rösti, pebersauce & løgmarmelade

Letfrossen chokoladetærte med karamelganache, sorbet & saltet karamel

3 retter 495 kroner

3 retter med vine 750 kroner

3 retter med vine, champagne og snacks samt kaffe med Petits Fours 875 kroner