15288506_1316452501718405_3384549865074889111_o.jpg

JULEN 2019

Fra  mandag den 18. november

3 retters ”Tavlemenu - Julen 2019”

 

Saltede kammuslinger med syrnet fløde, rødvinseddike, kirsebær & rødbede

Sprængt gåsebryst med ”Stuvet grønkål”, kastanjer, saltede grødris & nedkogt sky

Sorbet af blodappelsin med blød marengs, krydret sukker, appelsinfromage & citrus curd

 

3 retter 325 kroner

3 retter med vine 550 kroner

3 retter med vine, bobler og snacks samt kaffe med Petits Fours 650 kroner

Tillæg for ”Brie de Meaux med trøfler, honning & knækbrød” + 75 kroner

 

Menu Classique

 

Letrøget laks ”Imperiale” med æggehvidemayo, agurk, ørredrogn & pillede rejer

Peberbouef af oksemørbrad med Pommes Rösti & pebersauce

Letfrossen chokoladetærte med karamelganache, sorbet & saltet karamel

 

3 retter 495 kroner

3 retter med vine 750 kroner

3 retter med vine, champagne og snacks samt kaffe med Petits Fours 875 kroner

Tillæg for ”Brie de Meaux med trøfler, honning & knækbrød” + 75 kroner