menu
Tavlemenu
Fra mandag den 22. april
Grønne asparges med røget skinke, klassisk vinaigrette & smørstegte brødkrummer
Langtidsstegt cuvette med knoldselleri, grillede løg & morkelsauce
Panna Cotta med hvid chokolade, rabarber & bærsorbet
Eller
Udvalgte franske oste med maltbrød & behørig garniture
3 retter 395 kr.
3 retter med vine 650 kr.
3 retter med vine, bobler og snacks samt kaffe med Petits Fours 795 kr.
Menu Classique
Letrøget laks ”Imperiale” med æggehvidemayo, agurk, ørredrogn & pillede rejer
Peberbouef af oksemørbrad med Pommes Rösti & pebersauce
Letfrossen chokoladetærte med karamelganache, sorbet & saltet karamel
3 retter 595 kr.
3 retter med vine 875 kr.
3 retter med vine, Champagne og snacks samt kaffe med Petits Fours 995 kr.