julebillede.jpg

JULEN PÅ KOK & VIN SKYDES IND DEN 8. NOVEMBER

 

3 retters ”Tavlemenu - Julen 2018”

Ceviche af rødspætte med citrusfrugter & ristet sesam

Stegt bryst af ungand med græskar, andepølse, spæde kål & Sauce Bigarade

Pistaicheis, brændte mandler, marcipan & appelsin

3 retter 300 kroner

3 retter med vine 500 kroner

3 retter med vine, bobler og snacks samt kaffe med Petits Fours 600 kroner

Tillæg for ”Brie de Meaux med trøfler, honning & knækbrød” + 75 kroner

 

Menu Classique

Letrøget laks ”Imperiale” med æggehvidemayo, agurk, ørredrogn & pillede rejer

Peberbouef af oksemørbrad med Pommes Rösti & pebersauce

Letfrossen chokoladetærte med karamelganache, sorbet & saltet karamel

3 retter 495 kroner

3 retter med vine 750 kroner

3 retter med vine, champagne og snacks samt kaffe med Petits Fours 875 kroner

Tillæg for ”Brie de Meaux med trøfler, honning & knækbrød” + 75 kroner