Kok & Vin er vores bud på en autentisk bistrot i hjertet af Odense. I den store Escoiffer’s ånd. Og så sandelig i vores egen. Vi er alle passionerede mennesker. Passion og begejstring er individuelt, men hos os samles vi alle i vores kærlighed til den store velsmag og nyklassicisme.

Vores mål med Kok & Vin er at give fynboerne, og resten af Danmarks befolkning, mulighed for at opleve et køkken der emmer af kærlighed, dedikation, passion og respekt.

Vores mål er at give livsnyderen, såvel som vinnørden, en ”undskyldning” for at gå ud og spise en grå, regnfuld tirsdag aften. Når alt kommer til alt så handler livet om at spise og drikke. Så lad os da gøre det afslappet, i godt humør og i stemningsfulde omgivelser. På Kok & Vin handler respekten for faget om at skære ind til benet.

At fjerne alle unødige komponenter og forstyrrende elementer. Både på tallerkenen og i betjeningen. 

"Vi driver ikke et dogmatisk køkken, men henter alligevel vores kulinariske inspirationer fra tidernes store franske kokke, skribenter og gastronomisk indviede personligheder."

Den indgangsvinkel sikrer sammen med vores ungdommelige kreativitet, respekt for sæsonerne og vores lokalsamfunds fantastiske råvarer, et spisehus hvor man ikke går på kompromis med egne principper og hvor man hviler i sig selv. Vores filosofi afspejler vores egne holdninger til restaurationsbranchen og bøjer ikke vejr, vind eller gastronomiske modeluner.

Kort sagt. Vi vil give vores gæster muligheden for at gå ud og spise på præcis samme måde og under de samme vilkår som vi selv værdsætter og foretrækker.

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen!


Madglade hilsner fra Christoffer og Steffen

Afbestillingsregler.

Afbestilling af selskabsarrangementer på over 12 personer skal ske skriftligt senest 4 uger før afholdelse, for selskabsarrangementer på under 12 personer dog kun 48 timer. 

Ved afbestilling af hele arrangementet eller ved reduktion på mere end 10% i antal bestilte kuverter efter ovennævnte tidspunkt, men dog inden 6 døgn før arrangementets afholdelse, kan virksomheden kræve en godtgørelse, der svarer til 50% af prisen for de bestilte kuverter, ved reduktion i antal dog for det afbestilte antal udover 10%. Minimumsfaktureringen for aflyst arrangement, som ikke overholder afbestillingsfristen, er 300 kr. pr. tilmeldt deltager. V


Desuden kan virksomheden kræve at blive holdt skadesløs for udgifter til særligt aftalte ydelser, der ikke kan afbestilles (f.eks. musik, optræden m.v.).
Ved afbestilling og enhver reduktion i antal bestilte kuverter senere end 6 døgn før arrangementets afholdelse kan virksomheden kræve en godtgørelse der svarer til 75% af samtlige ydelser. Ved no show betales fuld pris for hele arrangementet.